UWS Lanarkshire EcoCampus2019-12-19T08:58:47+01:00

Project Description

Dekorativ akustikpanel på Lanarkshire EcoCampus

Kreativa designmöjligheter

Möjligheterna att skapa unika vägg och undertakspaneler med våra produkter är många. Både Gustafs Panel System och Gustafs Linear System tillåter dig att arbeta med färg och form för att få fram en kreativ design som är unik. På universitetet West of Scotland har arkitekten utnyttja den möjligheten med våra produkter.

The Street är en av byggnaderna på det helt nybyggda Lanarkshire EcoCampus. På väggarna sitter Gustafs dekorativa akustikpaneler. Kompositionen av akustikpanelerna bakom och på informationsdisken är designad i en triangulär förhöjning som reser sig från golvet upp till undertaket. Akustikpanelen är tillverkad utan träfaner, vilket resulterar i en riktigt snygg, målad väggpanel. Färgen som har använts på panelen är RAL 6019 Pastel Green.

I byggnaden sitter även vår ribbpanel monterad i olika sektioner. Ribborna, som är i björkfanér, ger rummet en extra dimension samtidigt som de fungerar som ljudabsorbent.

The Street

The Street är namnet på byggnaden som binder ihop dem tre campus-byggnaderna. Byggnaden innehåller café, informationsservice, utställningshall och studieplatser.

Arkitekt: Graven Architects

Photographer: David Barbour