Bytorv Horsens2020-12-10T14:24:31+01:00

Project Description

Nyrenoverat köpcentrum

Bytorv Horsens i danska Horsens har genomgått en omfattande renovering som har fått de föråldrande lokalerna att förvandlas till ett modernt köpcentrum. Ett tydligare flöde för besökarna och en sammanhängande arkitektonisk stil som dessutom framhäver butikerna har varit målet med renoveringen.

Till den nya, moderna stilen har man valt att arbeta med våra ribbpaneler som sitter installerade på flertalet ytor inne i köpcentret. Arkitekterna har valt en kreativ installation av våra produkter där ribborna har installerats i olika block som är monterade antingen vertikalt eller horisontellt. Det här projektet är utfört tillsammans med vår danska partner, In-Sign.

Arkitekt: ag5

Installation: In-sign AS

Foto: Brahl Fotografi