Koy Ornant2019-08-21T09:24:54+02:00

Project Description

Kontor med ribbpaneler i ask

Det gamla kontorshuset i centrala Helsingfors renoverades under 2018. Det stora atriet som binder samman byggnaderna utformades till en lounge för hyresgästerna i kontorskomplexet.

Gustafs ribbpaneler sitter installerade i olika sektioner i de nya lokalerna, det är vår finska samarbetspartner, Inlook Oy, som har stått för installationen. Ribbpanelerna är i ask och i dimensionen 44 mm. Installationslösningen är speciellt framtagen för det här projektet då mellanrummet mellan ribbpanelerna går utanför vår standardinstallation. Med ett mellanrum på 38 mm har träribborna skruvats fast på regel bakom akustikduken.

Företagets logga har installerats in mellan våra ribbor på ett riktigt stilfullt sätt!

Arkitekt: PES-Architects

Installation & Foto: Inlook Oy