Entré – Norrtullsgatan 62020-12-01T15:46:36+01:00

Project Description

Elegant kontorsentre

Devisen; du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck, visualiseras exemplariskt i den här eleganta entrén på Norrtullsgatan 6 vid Odenplan.

I det här projektet har vi på Gustafs tillsammans med arkitekterna på Koncept och fastighetsägaren Folksam samarbetat från ett tidigt skede för att ta fram en optimal lösning.

Den träbeklädda väggen som välkomnar besökarna och hyresgästerna består av tre olika band av paneler som skiljs av med våra ribbpaneler Gustafs Linear Rib. Det mellersta bandet består av vår akustikpanel Gustafs Nano, medan de övriga panelerna är våra släta träpaneler. I höjd med trappan har den mittersta panelraden utsmyckats med en perforerad plåt.

Arkitekt: Koncept

Installation: Gustafs

Foto: Devis Bionaz