Celsiusskolan, Uppsala2019-12-19T09:15:05+01:00

Project Description

Celsiusskolan, Uppsala

Specialtillverkade ribbpaneler i massivt trä klär aulan

Vi på Gustafs fick uppdraget att skapa en akustiklösning för väggarna i den nyrenoverade aulan. Vi gjorde specialtillverkade ribbpaneler i massivt trä, av ask, i en elliptisk form som klär väggarna. Förutom tillverkningen har vi även stått för installationen i aulan och tillverkning av tillbehör i form av ventilationsgaller och andra anpassningar i lokalen. Celsiusskolan i Uppsala som byggdes under 60-talet var i behov av en renovering, både utvändigt som invändigt. I samband med renoveringen tog man även beslut om att renovera skolans aula. Den nya aula var i behov av en bättre akustik och att  lokalen blev mer tillgänglig.

Foto: Ulrika Lundholm Ericsson