Bytorv Horsens2020-12-10T14:19:28+01:00

Project Description

Refurbished Shopping Center

Bytorv Horsens in Horsens, Denmark, has undergone an extensive renovation that has led to the aging premises being transformed into a modern shopping center. A clearer flow for visitors and a coherent architectural style that also highlights the stores has been the goal of the renovation.

For the new, modern style, they have chosen to work with our timber panels that are installed on several walls inside the shopping center. The architects have chosen a creative installation of our products where the ribs have been installed in different blocks that are mounted either vertically or horizontally. This project was carried out together with our Danish partner, In-Sign.

Architect: ag5

Installation: In-sign AS

Photo: Brahl Fotografi