KMH nominerat till årets stockholmsbyggnad

Årets stockholmsbyggnad är en tävling som anordnas av Stockholms stad varje år. Stockholmsborna får chansen att rösta fram sin favorit bland byggnader, parker och infrastrukturanläggningar som har färdigställts under föregående år.

I år finns Kunglig musikhögskolan nominerat bland en av dem tio finalisterna. KMH har varit ett stort projekt för oss på Gustafs och det är extra roligt att just det här projektet är nominerat i tävlingen.

Utifrån AIX Arkitekters ideér och dem akustiska behoven har vi producerat panelen i KMH:s fyra konsertsalar. I den stora konsertsalen, den röda salen, sitter fasetterade lådor i 10 olika vackra röda nyanser och i Kammarmusiksalen sitter våra paneler i vågor efter väggarna. Allt går i olika behagliga nyanser av blått och guld.

Omröstningen pågår fram till den 1/6 och därefter presenteras vinnaren av Årets Stockholmsbyggnad 2017.

Foto: Åke E:son Lindman

KMH KMH2 KMH2